Project omschrijving

Bakker Borsch

Ambachtelijke warme Bakker sinds 1987. Wij bakken al ons brood zonder E-nummers , Lactose, Vet en Suiker.

U kun bestellen op:

Maandag, t/m Vrijdag voor 14:00 uur voor levering de volgende dag
Zaterdag voor 9:00 voor levering op maandag.

Levering:

Wij rijden alle routes per wijk. Het maakt dus even niet uit welke tijd u hebt opgegeven, wij bezorgen uw bestelling tussen 7:00 en 10:00 uur
Bij levering bellen wij aan en laten de bestelling in stevige plastic tas bij de deur achter, voor uw en onze veiligheid
Heeft u ons gemist dan doen wij de order bon zo zichtbaar mogelijk in uw brievenbus zodat u weet dat wij zijn geweest.
Wij verontschuldigen ons voor het onpersoonlijke en hopen dat wij z.s.m. weer op normale wijze te kunnen bezorgen. Voor nu hopen wij op uw begrip en danken wij u daar bij voorbaat voor.

Voor vragen vragen wij u bij voorkeur een e-mail of WhatsApp bericht te sturen.

App: 06-14426505

Mail: info@bakkerborsch.nl

Ons doel is om een lach op ieders gezicht te toveren wanneer u onze producten proeft, van traditionele broodsoorten, gedurfde nieuwe creaties, tot aan producten die specifiek zijn afgestemd op uw eigen wensen.

Onze bakkerij biedt alleen producten aan die vers zijn gemaakt in onze eigen ovens. Met een diep respect voor de aloude traditionele recepten om zo de kwaliteitssmaak te behouden.

Met de speciale zorg waarmee uw bakker in zijn bakkerij zijn producten maakt zorgt ervoor dat elk brood, koek of gebakje van handgemaakte kwaliteit is, met een gezond voordeel doordat er geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zijn aan toegevoegd.

Bestel hier