Project omschrijving

Buurderij Maastricht – Boerenburen.nl

Ondersteun de lokale landbouw!

In de Buurderijen bepalen de boeren en ambachtelijke producenten zelf hun prijzen, waardoor zij een inkomen krijgen dat fair is voor hen én goed is voor de lokale economie.

Boeren en Buren brengt producten van lokale Boeren en producenten eenvoudig en snel naar hun Buren in de stad. De producten worden online door de burger besteld en betaald. Het wekelijkse ophaal moment (de Buurderij bijeenkomst) vindt plaats op 2 locaties in Maastricht. De lokale ondernemers brengen de bestelde producten vers gemaakt en/of geoogst naar de Buurderij locatie.

In tijden van Corona worden de bestellingen al per persoon in een kratje klaar gezet, zodat het afhalen snel en gespreid in de tijd kan gebeuren. Alles komt van binnen een straal van max 50 km rondom de stad. Groenten, fruit, sappen, vlees, vis, zuivel, paddenstoelen, en extra lekkers als empanada’s, quiches, chocolade. verse pasta’s etc.

Er is een extra afhaalmoment op de dag na de Buurderij en er is thuislevering mogelijk voor mensen met klachten, kwetsbaren en ouderen.

Bestel hier