Project omschrijving

Chocoladeverkopers

Eerlijke chocolade van kleine chocolademakers. Craft chocolate.

De schappen in de supermarkt liggen vol chocolades uit de paar zelfde grote (belgische) fabrieken, wij verkopen wat anders. Chocolade van kleine bedrijfjes die zelf de cacaobonen inkopen en er chocolade van maken. Bean to bar, zoals het heet.

Een eerlijke prijs voor de cacaoboeren, korte en directe lijnen en chocolade waarin je de herkomst proeft. Met kleinschalige Nederlandse makers als Chocolatemakers, Mesjokke, Krak chocolade en Original Beans maar ook makers die in cacaolanden chocolade maken, van Madécasse in Madagaskar tot Pacari in Ecuador en Marou in Vietnam.

Wij verkopen al ruim 5 jaar via onze website en lokaal in Nijmegen. Dat laatste nu even niet, dus ook als je uit de omgeving komt vragen we je de komende tijd via onze webshop te bestellen!

We hebben kant en klare pakketten, melkchocolade of puur. Maar ook selecties prijswinnaars, een verrassingspakket of heerlijke vegan chocolades. Net wat je wil!

Voor ons is het mooie van chocolade dat er niet zoiets bestaat als ‘dé chocoladesmaak’, bij de repen die wij verkopen ontdek je juist hoe ongelooflijk veelzijdig chocolade is. Dankzij de herkomst van de cacao, de fermentatie, het drogen. We kunnen er nog uren over vertellen, maar willen natuurlijk vooral aanmoedigen om zelf te ontdekkingsreis aan te gaan, en te ontdekken hoe spannend chocolade kan zijn.

Bestel hier