Project omschrijving

Coffee Virus

Wij als The Coffee Virus zijn vastbesloten om de aankomende feestdagen (dit jaar op een andere manier) én het thuiswerken tot een succes te brengen! Onze Christmas Gift Boxes en Thuiswerk verwenpakketten zijn dé perfecte manier om iedereen in uw team, vrienden, kennissen, relaties of collega’s te bedanken voor al hun harde werk en doorzettingsvermogen gedurende deze uitdagende tijden en tegelijkertijd positief uit te kijken naar het nieuwe jaar!

Goed om te weten:

• De Christmas Gift boxes kunnen direct naar uw thuis-, kantoor adres gestuurd worden of naar de adressen van uw collega’s.
• Wilt u uw Christmas Gift Box upgraden? Laat het ons weten! We hebben al een aantal ideeën klaar zoals; meer producten of een tegoed om uit te geven in de webshop bijvoorbeeld.
• Door deze Christmas Gift Boxes af te nemen, bedankt u niet alleen uw medewerkers, maar steunt u ook de lokale bedrijven (onze vrienden van Single Estate Coffee Roastery en De Fruitmotor) en geeft u ook hen een steuntje in de rug in deze rare tijden.

We kijken uit naar uw bestelling!

Bestel hier