Project omschrijving

De Borrelbox

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Normaliter zouden de terrassen vol zitten en zouden zowel ondernemers als horecagelegenheden overuren draaien. Door de huidige covid-19 maatregelen zijn horecagelegenheden echter gesloten en hebben ondernemers het onwijs lastig.
Dit heeft twee belangrijke gevolgen:

1. Horecagelegenheden en hun leveranciers hebben geen of verminderde afzet;

2. Onnodige hoeveelheden drank en etenswaren kunnen (volgens de richtlijnen van THT) niet meer verkocht worden in het tijdsbestek van de huidige maatregelen.

Gelet op het bovenstaande, kunnen wij als hotello’s, studerend aan International Hospitality Management School Stenden te Leeuwarden, niet rusteloos toekijken hoe lokale ondernemers met hun rug tegen de muur staan. Wij willen hen helpen, maar daarvoor hebben we uw hulp nodig!

Wij hebben verschillende lokale ondernemers in de gemeente Leeuwarden benaderd. Om deze lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven en voedselverspilling tegen te gaan, hebben wij producten bij hen afgenomen. Wij hebben deze producten verwerkt tot een verfijnde en gevarieerde borrelbox, geschikt voor 2 personen. Elke keer weer diverse producten van lokale ondernemers. Middels de aankoop van ‘de Borrelbox’ zorgt u ervoor dat mooie en nog bruikbare producten toch een bestemming krijgen én dat u de lokale ondernemer helpt om de zware last op hun schouders te verlichten. Verblijd uzelf én uw favoriete lokale ondernemer door de aankoop van deze borrelbox!

Samen staan we sterk, niet alleen in het verslaan van het Coronavirus, maar ook in de strijd voor het behoud van de lokale ondernemers en in de strijd tegen voedselverspilling.

U kunt uw steentje bijdragen voor het behoud van lokale ondernemers in Leeuwarden!

– Deze unieke borrelbox is al te koop voor slechts €18,95.

– Gemakkelijk te bestellen door een e-mail te versturen naar deborrelbox@hotmail.com

Meer info