Project omschrijving

De Ketchshop

In De Ketchshop verkopen we ketchup (duh, wat verwacht je anders in de webwinkel van De Ketchupfabriek?). Wist je trouwens dat De Ketchshop de enige winkel is met alleen maar handgemaakte ketchup? Nou ja, dat is niet helemaal waar want behalve ketchup hebben we ook leuke cadeautjes zoals ovenwanten met een ketchup naar keuze en t-shirts.

De Ketchupfabriek maakt gebruik van PostNL om de pakketjes te versturen. Dat brengt kosten met zich mee. De verzendkosten bedragen € 7,00 voor pakketten tot 30 kilogram. Ja, we weten het, dat is best veel. Maar als je een paar flessen tegelijk bestelt valt het eigenlijk wel mee.

Wil je geen verzendkosten? Dat kan. Geef dan bij je bestelling aan dat je betaalt bij afhaling. Dan kun je je bestelling ophalen en betalen bij De Ketchshop van De Ketchupfabriek, Oude Kaai 16 in Graauw.

De Ketchshop is de webwinkel van De Ketchupfabriek. Sinds augustus 2013 maken we in het Zeeuws-Vlaamse Graauw op authentieke wijze verschillende ketchups van tweede keus tomaten. Dat zijn tomaten die niet mooi genoeg voor de supermarkt, maar prima voor onze ketchup. We koken op inductieplaten, de stroom die daarvoor nodig is wekken we op met onze eigen zonnepanelen.

Contactgegevens:
postbus@deketchupfabriek.nl
0114 63 51 57

Bestel hier