Project omschrijving

Hart voor Zorgend Flevoland

Ben jij ook zo trots op onze Flevolandse zorghelden? Trakteer hen dan op een lekkere, gezonde en welverdiende maaltijd! Dit kan al vanaf €7,50.

Met verschillende grote én kleine Flevolandse zelfstandige ondernemers, die het in deze tijd ook zwaar hebben en hiermee ook een steuntje in de rug geven, maken wij verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden voor het personeel van ziekenhuizen en zorginstellingen. Deze maaltijden kunnen zorgmedewerkers na hun dienst, voor zichzelf én hun gezinsleden, mee naar huis nemen. Zo is een tussenstop bij de supermarkt niet meer nodig en mogen zij, na een zware werkdag, eindelijk genieten van een lekkere Flevo maaltijd en de rust die zij verdienen.

Door te doneren steun je niet alleen onze zorghelden maar ook de horeca- en foodleveranciers, koks en lokale boeren die onze provincie rijk is. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Om dit initiatief te laten slagen hebben wij ook jouw hulp hard nodig. Het enige wat jij hoeft te doen is doneren. De rest regelen wij! Kunnen wij op jou rekenen?

Doneer hier