Project omschrijving

Heerlijke biologische rund- en varkensvlees

‘Aôrig’ noemen ze ons hier in Hilvarenbeek. Een beetje vreemd. Want wij doen dingen graag anders. Voor ons is duurzaamheid niet alleen dingen laten, maar vooral ook doen. Zorgen dat niet alleen wij beter worden van ons boerenbedrijf, maar ook onze leveranciers, medewerkers, klanten en iedereen in onze directe omgeving. Want wij maken graag mensen blij. Dat mag je vreemd vinden. Maar daar komen we wel iedere dag weer heel vroeg ons bed voor uit.

Wij boeren bewust. Met gewoon gezond boerenverstand. Want daar komen de mooiste dingen uit. De tijd nemen. De natuur niet opjagen. Doen wat goed voelt. Voor de mens, maar vooral ook voor het dier. Voor ons is biologisch gewoon logisch. Wij gaan nu niet ‘terug naar de basis’. Wij zijn er nooit weggeweest.

Wij zijn een belevenisboerderij. Bij ons zie je alles en kijk je overal naar binnen. Wij laten je zien, ruiken, voelen en proeven hoe wij echt boeren. Met ruimte en respect voor dieren en natuur. Met als resultaat: gezonde producten en dieren die een fijn leven hebben.

Bij ‘t Schop kom je langs om het lekkerste biologische eten te kopen, om samen het boerenleven te ontdekken of om met je collega’s echt bij elkaar te komen in een compleet andere, inspirerende omgeving.

Bestel hier