Project omschrijving

Lokale Zaken Tilburg

In tijden van Corona verveel je je, zoek je een nieuw doel, wil je mensen te hulp schieten, maar op welke manier kun je de juiste glans geven? Jelle van den Hurk en ik, Dieuwertje Vorstenbosch zijn met deze issue samen gaan zitten en wilden in deze tijd juist klaar staan voor onze medeondernemers, welke het in deze tijd moeilijker hebben en graag gezien willen worden. We hebben vele ideetjes en plannen om deze ondernemers in de spotlight te zetten.

Moederdag.
Moederdag komt er aan en laten wij vanaf gisteren live zijn met ons initiatief. Het supporten van de lokale Tilburgse ondernemer. We hebben een 9 tal ondernemers gestrikt om een tof cadeau in ons pakket te vertegenwoordigen, welke samen een uniek moederdagcadeau moet worden voor alle lieve moeders van Tilburg. De locals die we in ons pakket vertegenwoordigd zijn: Pig & Rye, Kaaszaak, Conceptstore Tien, Daisy Lane, Friandries, Kunstlicht, The Art of Tea, Appelsien en De Bovenste Plank. Elke ondernemer stopt een cadeau in het pakket waar hij/zij bekent om staat. In het totaal hebben we 3 verschillende pakketten samengesteld oplopend in prijs.

Wij kopen de cadeau’s in bij de lokale ondernemers tegen de originele verkoopprijs, hierdoor gaat dus alle winst naar de ondernemers, wij als duo hebben geen winstoogmerk in die zin. We hebben een inschatting proberen te maken van de promotie/bezorgkosten en vragen daar dan ook een minimaal bedrag voor van 2,50 euro. Mochten wij meer pakketten gaan verkopen dan vooraf ingeschat, dan gaan wij geld verdienen aan de servicekosten, dat is niet de bedoeling. Wij hebben daarom contact opgenomen met de Quiet en aangegeven dat, mochten wij dus meer verdienen aan de servicekosten dan beraamd, wij dit aan hen gaan doneren. Hiernaast is er ruimte om ons als duo ook een kleine bijdrage te schenken voor het initiatief, alleen iedereen is hier vrij in een keuze in te maken.

Zo staan we samen sterk! De ondernemers waren blij verrast dat wij dit met hen willen gaan ondernemen en dat er niets tegenover staat. Super om mensen er op te attenderen lokaal te gaan shoppen! Daarnaast is Moederdag ook een moment van bezinning, het samen zijn met familie. Een pakketje met lokale liefde kan je ook bezorgen bij je moeder op gepaste afstand. Samen.

Bestel hier