Project omschrijving

Oma’s Stoofaal

Wij verkopen een (h)eerlijk geregistreerd product: Oma’s Stoofaal ® aan huis en via onze website. Dit is vacuüm verpakt en ingevroren. De vis is al gegaard en inclusief botersaus. U hoeft dit product alleen te ontdooien en au bain marie op te warmen! Lekker met een kruimige aardappel!.
Ook voor bakpaling en ‘gewone’stoofaal (die u zelf nog moet stoven) kunt u uiteraard ook bij ons terecht (ook via de website). Elke vrijdag hebben wij vers gerookte paling. Om de kwaliteit hoog te houden kunt u dit niet via de website kopen. Door deze (corona) omstandigheden hebben wij nu echter de gehele week onze verkoop aan huis (normaliter alleen vrijdag en zaterdag). Via de website worden onze producten een keer per week door PostNL opgehaald en -onder normale omstandigheden- de volgende dag bij u bezorgd.

Verkoop aan huis prijzen: Oma’s Stoofaal €9,00 per portie, Stoofaal €8,00 per pond (bruto), gerookte polder paling €17,50 per pond. Via de website liggen de prijzen hoger in verband met de verpakkingskosten en de portokosten. Zie de website voor de actuele prijzen.

Contactgegevens:
info@stoofaal.nl
06-20431575

Bestel hier