Project omschrijving

Oregional

Oregional levert regionale producten aan horeca, particulieren, supermarkten en zorginstellingen. Dagelijks rijdt Oregional langs tientallen boeren in de regio Arnhem, Nijmegen en de Liemers. De boeren en telers waar wij mee samenwerken hebben veel liefde voor hun dieren, gewassen, omgeving en producten. Onze streekproducten zijn altijd super vers, omdat we ze in de ochtend voor jou ophalen. Het gemak van dichtbij betekent voor 14:30 besteld is de volgende dag in huis. Door onze coƶperatie ondersteunen we lokale boeren en telers en krijgen zowel jij, als zij een eerlijke prijs voor de producten. Zo makkelijk en lekker kan vers van dichtbij zijn.

Verse streekproducten: Lekker koken met pure seizoensproducten uit de regio. Verse groenten, fruit, vlees, zuivel, kaas en eieren zonder onnodige toevoegingen.
Dichtbij en eerlijk: Rechtstreeks van onze boeren uit Arnhem, Nijmegen, de Achterhoek en de Liemers, met aandacht en liefde geteeld. Voor een eerlijke prijs.
Snel en flexibel: Voor 14:30 uur besteld is nog de volgende ochtend geleverd. Zelfs nu!

Gratis afhalen in Nijmegen, of bezorging in Gemeente Nijmegen, Gemeente Arnhem, Gemeente Overbetuwe, Gemeente Lingewaard, Gemeente Berg en Dal.

Contactgegevens:
bestellingen@oregional.nl
+31481461329

Bestel hier