Project omschrijving

Permacultuur-tuinderij Ús Hôf

Permacultuur-tuinderij Ús Hôf is een CSA, onze leden oogsten een heel seizoen hun groenten, of we maken een tas voor hen klaar die ze bij ons of in Sneek kunnen afhalen. Daarnaast hebben we fruit van het seizoen en in de zomer kasgroenten zoals tomaten, komkommers en paprika.

Dus lokaal, lekker èn gezond.

Zelf oogsten
Ús Hôf biedt een zeer divers aanbod van onbespoten groenten van het seizoen. Van de volle grond. Je oogst zoveel je nodig hebt voor het aantal mensen dat je hebt opgegeven als abonnee, jouw huishouden. Ook zijn er volop kruiden te oogsten. Daarnaast zullen we, los van het abonnement, ook fruit (appels, peren, bessen, frambozen, aardbeien) en kasgroenten zoals tomaten en paprika’s aanbieden als die beschikbaar zijn. Oogsten kan je zelf wanneer het jou uitkomt, rekening houdend met onze oogstafspraken. Eén van de afspraken is dat je drie keer per jaar komt helpen oogsten voor je mede-zelfoogsters.

Groentetas
Als je niet genoeg tijd hebt om zelf te oogsten kan je ook kiezen voor een abonnement mèt oogstservice. Dan zetten we een groentetas, een kleine voor 1 persoon, een middelgrote voor 2 personen of een grote voor een gezin, voor je klaar in Sibrandabuorren bij Ús Hôf of bij een afhaalpunt in Sneek. Vanaf 5 bestellers kunnen we ook elders in de omgeving afleveren.

Tas halen Sibrandabuorren
Dinsdag 15.00 – 19.00 uur, donderdag 15.00 – 19.00 uur, zaterdag 11.00 – 19.00 uur.

Tas halen Sneek
Dinsdag 15.00 – 19.00 uur bij Restaurant Aan de Gracht op het Grootzand 4 (ivm Corona momenteel niet mogelijk)
Donderdag 15.00 – 19.00 uur bij Lewinkel, Bolswarderweg 11 (achter het station, bij de benzinepomp)

Meer info