Project omschrijving

Rechtstreeksproducten.nl

Rechtstreeksproducten.nl is een online platform, opgestart in oktober 2019, waar je als consument producten rechtstreeks bij de boer kunt kopen.

Het gezicht achter rechtstreeksproducten.nl: Ik ben Frans Capellen, 30 en kom uit het mooie Drentse Zuidwolde. In 2018 besloot ik dat ik hét ging doen: Mijn kantoorbaan opzeggen om een wereldreis te maken. In 10 maanden van Argentinië naar Colombia, via China naar Nieuw-Zeeland, Australië, Tokyo om af te sluiten in Thailand.

Tijdens mijn reis in Zuid-Amerika en Azië zag ik hoe eenvoudig het verkrijgen van voedsel uit de regio was. In de zelfde periode was politiek Nederland druk met de stikstofdiscussie. Vanaf een afstandje (andere kant van de wereld) kreeg ik de hele discussie mee. Een mooi contrast. Ik kwam op het idee om een online platform te beginnen waar je producten rechtstreeks van de boer kunt kopen. Zonder vaste afname, abonnementen of andere restricties of verplichtingen. Je koopt wat je nodig hebt en wat jij wil.

In oktober 2019 ben ik gestart met rechtstreeksproducten.nl. In één oogopslag zien wat er te koop is bij boeren uit jouw regio, bestellen en al je boodschappen worden thuis bezorgd.

Gezonde, verse, heerlijke en eerlijke boodschappen uit jouw regio met weinig voedselkilometers!

Bestel hier