Project omschrijving

Shoti Maa & Hari Tea

Wij zijn een klein familiebedrijf, gevestigd in Amsterdam. We bieden biologische, Ayurvedische kruidentheeën, gebaseerd op onze meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van Ayurveda, kruiden, yoga tradities en meditatie.

De samenstelling van onze theeën is gebaseerd op eeuwenoude recepten om mensen te helpen balans te vinden en hun volle potentie te benutten. We geloven dat, wanneer gecombineerd met meditatie, mindfullness, en dankbaarheid, onze theemelanges kracht en steun kunnen bieden in deze onzekere tijden.

Met onze Shoti Maa theeën bieden we 20 verschillende blends van kruiden en specerijen voor alle liefhebbers van een smaakvolle, balancerende kop thee. De recepten zijn geformuleerd volgens verschillende aspecten van de Ayurveda- en yoga traditie: zo is er een lijn voor de energiecentra in ons lichaam (de Chakras), een lijn die correspondeert met de Elementen en een lijn voor de natuurlijke dagelijkse ritmes van ons lichaam (de Sundial-lijn).

Naast de Shoti Maa theeën, hebben we 10 verschillende Hari Tea blends in ons assortiment. Deze theeën zijn geschikt voor consumenten die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit, grof gesneden en waar mogelijk hele kruiden en specerijen; genesteld in katoenen zakjes waarin de smaak en andere balancerende eigenschappen na het zetten volledig tot hun recht komen. De krachtige kruiden, specerijen en bloemen in Hari Tea voeden niet alleen ons lichaam, maar ook onze geest en ziel.

Op onze website is alle informatie te vinden over de verschillende blends en hun functie en kan je ontdekken welke thee jou het meeste aanspreekt op dit moment.

Bestel hier