Project omschrijving

#supportyourlocalsNL Zeeuws-Vlaanderen

Het begon allemaal in Amsterdam & Utrecht, maar nu zetten we ook in Zeeuws-Vlaanderen in als onderdeel van een nationale actie, waarmee we alle voedselproducenten in Nederland een hart onder de riem kunnen steken.

Over de initiatiefnemers in Zeeuws-Vlaanderen Frederike van Battum & Liet Erpelinck: “Wij zijn zelf lokale ondernemers. Frederike is eigenaresse van 3 modezaken (Studio Blique) in Terneuzen, Goes en Middelburg. Liet heeft een commercieel adviesbureau en helpt start-ups. Geïnspireerd door het Amsterdams initiatief van Samuel Levie en met ons netwerk van lokale producenten zijn we aan de slag gegaan met Support Your Locals Zeeuws-Vlaanderen. Lokale producten, gemaakt & geteeld door producenten uit Zeeuws-Vlaanderen, via ‘korte ketens’ naar de consument brengen én er voor zorgen dat lokale ondernemers geholpen worden in moeilijke tijden is onze drijfveer. We vinden het in deze bijzondere tijd belangrijk iets extra’s bij te dragen aan de streek waar we met veel plezier wonen.”

Samen bieden wij een box vol mooie producten aan die na bestelling zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd ter waarde van 45 Euro exclusief 2,50 bezorging. Nu bieden wij ook een heerlijke borrelbox voor het weekend aan voor 35 Euro, exclusief 2,50 bezorging. Bestellen op www.supportlocalszvl.nl.

Bestel hier