Project omschrijving

Sylvan: Support Your Locals Vandaag

Sylvan is een initiatief van lokale ondernemers uit het Gooi. Samen met diverse locale ondernemers zorgt Sylvan ervoor dat de mooiste en lekkerste delicatessen bij de consument worden thuisbezorgd.

Sylvan stelt in samenwerking met de lokale traiteur, slager, delicatessenzaak, kaasboer en wijnwinkel een heerlijke borrelbags samen. In deze borrelbags vind je alleen de beste en lekkerste producten van onze lokale winkeliers. Ideaal voor de vrijmibo thuis, maar natuurlijk ook voor de borrel op zaterdag en zondag. Perfect om mee te nemen naar het strand of voor een dagje op de boot. Gezellig met collega’s of vrienden. Wel afstand houden hè?

Laat je verrassen met de exclusief door Sylvan samengestelde combinatie van tapenades, wijn, salades, dips, kaas, olijven, noten, vleeswaren en bijzondere broodsoorten. Met afstand de lekkerste borrelhappen.
Zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft, zonder dat je zelf het halve Gooi hoeft te doorkruisen en in de rij moet staan bij de winkels. Alles wordt bij jou thuisbezorgd!

Hoe leuk is het om op deze manier nieuwe Locals met nieuwe producten te ontdekken!?

Steun daarom Vandaag nog jouw lokale ondernemers!

Support Your Locals VANdaag!
Sylvan wil de diversiteit in het straatbeeld behouden en ervoor zorgen dat de lokale winkels kunnen blijven voortbestaan. De lokale ondernemer mag niet verloren gaan. Sylvan wil graag helpen en begint VANdaag, maar ook morgen, volgende week en over 2 jaar. Begin jij ook vandaag? Wij roepen met Support Your Locals iedereen op om lokale producten te omarmen en samen korte ketens op te bouwen.

De borrelbags worden bezorgd op vrijdagmiddag tussen 13.00-17.00
Sylvan bezorgt momenteel binnen het Gooi in: Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Eemnes, Ankeveen Kortenhoef, ‘s-Graveland, Loosdrecht en Hilversum.

Bestel hier