Support Your Locals is van iedereen. Iedereen kan meedoen. Je kunt je aansluiten met een eigen initiatief, je kunt producten bestellen of kopen bij een boer bij jou in de buurt, maar je kunt ook gewoonweg ambassadeur van de hele campagne zijn. Hieronder vind je alle informatie om mee te doen. We gebruiken allemaal #supportyourlocalsNL.

Initiatief aanmelden op deze website

Bied jouw heerlijke producten aan via onze website en deel mooie content op social media onder de vlag van #supportyourlocalsNL. Zo maken we de beweging van lokale producenten groter en zichtbaarder voor mensen thuis.

Heb jij zelf een initiatief of box waarmee je lokale producten verkoopt? Meld jouw initiatief dan aan via dit formulier. Onze webredactie checkt vervolgens jouw aanmelding en daarna plaatsen wij jouw initiatief dan zo snel mogelijk op onze website. Alleen als er iets niet in orde is nemen we nog contact met je op. Let op: het kan enkele werkdagen duren voordat jouw initiatief op de website staat.

Nog geen kant en klaar initiatief? Zet met ondernemers in jouw netwerk of uit de buurt een korteketensamenwerking op. Op deze pagina op de website van de Taskforce Korte Keten vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf op te starten. Van guidelines, tot communicatietoolkit en van ondernemersdesk tot achtergrondartikelen.

Wees een ambassadeur

Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel onze berichten, maak je buren en familie enthousiast, of je collega’s die thuis aan het werk zijn. Deel de acties bij jou in de buurt via #supportyourlocalsNL. Zo helpen we elkaar!