Support Your Locals is van iedereen. Iedereen kan meedoen. Je kunt je aansluiten met een eigen initiatief, je kunt producten bestellen, maar je kunt ook gewoonweg ambassadeur van de hele campagne zijn. Hieronder vind je alle informatie om mee te doen. We gebruiken allemaal #supportyourlocalsNL.

Download hier de toolkit

Gebruik deze toolkit met alle communicatiemiddelen om jouw initiatief of de campagne te delen! Ook vind je hier alle open bestanden om zelf mee aan de slag te gaan én vind je er guidelines voor het opzetten van een eigen initiatief.

Voor ondernemers

Bied jouw heerlijke producten aan door jouw initiatief hier aan te melden en alles op social media te delen onder de vlag van #supportyourlocalsNL. Zo maken we de beweging van lokale producenten groter en zichtbaarder voor mensen thuis.

Nog geen kant en klaar initiatief? Zet met ondernemers in jouw netwerk of uit de buurt een korteketensamenwerking op. Hier vind je onze guidelines. In deze lijst vind je alle ondernemers – van producent tot transportbedrijf – die bij ons hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een samenwerking. Vanwege privacywetgeving hier zonder contactgegevens, maar mail ons om jullie aan elkaar te verbinden. Zo kun je gezamenlijk een pakket samenstellen en logistiek en organisatie samen oppakken. Wil jij ook op deze lijst komen? Vul dan onderstaand formulier in. Vermeld onder extra info wat jij kunt aanbieden en waar je eventueel nog naar op zoek bent. Vind je het geen probleem als jouw contactgegevens in dit formulier online staan, dan kun je bij extra info ook jouw e-mailadres en/of telefoonnummer toevoegen.

Wees een ambassadeur

Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel onze berichten, maak je buren en familie enthousiast, of je collega’s die thuis aan het werk zijn. Deel de acties bij jou in de buurt via #supportyourlocalsNL. Zo helpen we elkaar!