Q&A

Ik wil meedoen. Kan dit?

Ja zeker! Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je zelf mee kunt doen. Als ondernemer, consument of ambassadeur.

Ik heb een box besteld en heb een vraag over mijn bestelling.

Daarvoor moet je direct contact opnemen met de organisatie achter jouw bestelling. Wij hebben geen inzicht in de bestellingen die per box worden gedaan en kunnen hier dus helaas niet bij helpen.

Heb je een product of dienst in de aanbieding en wil je in contact komen met andere ondernemers?

Kijk dan hier. De Taskforce Korte Keten probeert door middel van matchmaking je verder te helpen – door je te koppelen aan een ervaringsdeskundige proberen we je hulpvraag te beantwoorden – want door samenwerking komen we verder.

Zijn alle #supportyourlocalsNL boxen hetzelfde?

Nee, de inhoud van de boxen verschilt en kan zelfs per initiatief ook weer variëren. Houd dus de website of social media van de initiatieven zelf goed in de gaten voor informatie over de inhoud van de pakketten.

Waar zijn de producten van #supportyourlocalsNL verkrijgbaar?

Er zijn inmiddels door heel Nederland nieuwe en bestaande initiatieven opgestaan onder de vlag van #supportyourlocalsNL. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht.

Een initiatief bij mij in de buurt staat nog niet op jullie site. Kan ik het toevoegen?

Je kunt het initiatief hier aanmelden. Heb je niet alle informatie, dan kun je ons ook even mailen (info@supportyourlocalsnl.nl), dan zetten we het er zo snel mogelijk op!

Ik ben van plan iets op te zetten, waarmee kunnen jullie ondernemers ondersteunen?

Via de pagina ‘doe mee‘ geven we enkele tips en tricks en verwijzen we je ook naar de ondernemersdesk van Taskforce Korte Keten. Zij kunnen hierin goed ondersteunen. Maar wij kunnen jou met de campagne voornamelijk ondersteunen in promotie (via dit platform). Houd ons op de hoogte van nieuws door ons op social media te taggen of stuur ons een mail wanneer je iets wil delen. Indien mogelijk delen wij het graag.

Ik ben ondernemer, kan de betaling voor mijn (nieuwe) box ook via jullie website verlopen?

Nee, deze service kunnen wij helaas niet bieden. Je moet als ondernemer echt het hele bestelproces van betaling tot bezorging zelf (of samen met partners) opzetten. Wij kunnen je wel helpen door jullie initiatief of product via ons platform en kanalen te promoten.

Ik wil mijn product graag toevoegen aan een box in mijn regio, kan dit via jullie?

Nee, daarvoor moet je met de specifieke box contact opnemen. Zij beslissen zelf over de inhoud van hun pakketten.

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, hoe doe ik dat?

Volg ons via social media om al het laatste nieuws rondom de support your locals initiatieven te blijven volgen. Je vindt onze kanalen via de icoontjes onderaan deze pagina.

Ik wil graag helpen als vrijwilliger, waar kan ik me aanmelden?

Daarvoor neem je contact op met een specifiek initiatief bij jou in de buurt. Wij hebben geen actueel overzicht van de behoeftes van de verschillende initiatieven.

Ik ben ondernemer en ik zoek vrijwilligers.

Deel je oproep via je eigen kanalen. Als je #supportyourlocalsNL gebruikt of ons erin tagt, dan delen wij je oproep met liefde!